Tarief


www.praktijkmarianrenkum.nl

 

 

 
Tarief

Mijn tarief voor therapeutische behandelingen bedraagt € 60,00 per uur; vrijgesteld van btw met een minimum van een half uur.


In het algemeen volgt, in ieder geval na een eerste consult, een terugkoppeling per mail van de speerpunten en de gegeven adviezen. Ook zal er na een bepaalde tijd telefonisch contact zijn ter bewaking van wat in gang is gezet. Dan wordt er ook gekeken of een vervolgstap nodig is. Jij bent degene die dit bepaald, het gaat om jouw proces.


Sporadisch kan er sprake zijn van een langdurend consult. De maximale tijd die ik in rekening breng is twee uur zodat je weet waar je, financieel gezien, aan toe bent.

 

Let op: Gaat het om coaching of om een hulpvraag door een bedrijf, dan bedraagt mijn tarief € 60,00 per uur excl. 21% btw. Dit is niet vrijgesteld van btw.


Er is een pinapparaat aanwezig. Het betaalbewijs en, indien gewenst een factuur, volgt per mail.

 


Als het voor jou beter voelt om mij eerst persoonlijk te ontmoeten, dan is dat mogelijk. Mijn uitgangspunt is dat jij je veilig en op je gemak moet voelen.

 


Annuleren of verzetten van een consult

Mocht je onverhoopt een keer niet kunnen, neem dan op tijd contact op om de gemaakte afspraak te annuleren of te verzetten.  Is een gemaakte afspraak niet binnen 24 uur voor het consult afgemeld, dan breng ik één uur in rekening.

 

Behandeling aan huis

Als het niet mogelijk is om naar mijn praktijk te komen, dan kom ik naar jou indien ik daartoe in de gelegenheid ben. Buiten de behandeltijd reken ik voor de reistijd een 1/2 uur tarief en een kilometer-vergoeding van € 0,30.