Wie is Marian en haar behandelvisie


www.praktijkmarianrenkum.nl


Wie ben ik.

Marian van Brakel is mijn naam, ik ben geboren in 1960 en woon in Renkum. Ik voel me nog steeds bevoorrecht op een van Nederlands mooiste plekjes te mogen wonen, vlak bij het Renkums Beekdal. Ik bewoon daar een heerlijk huis met mijn kat Sihra. 


Op mijn 50e verjaardag in 2010 ben ik officieel gestart met mijn praktijk. Hierin werk ik met veel passie en plezier.

Naast de benodigde opleidingen op het gebied van Helende Energie en de vierjarige HBO opleiding tot Polyenergetische Therapeut, ben ik in het bezit van de HBO diploma's Medische - en Psychosociale Basiskennis. Ook heb ik de opleiding Voedingsdeskundige afgerond waardoor ik meer inzicht heb gekregen in hoe nauw voeding en gezondheid met elkaar verbonden zijn.Behandelvisie.

Centraal in mijn behandelingen staat het activeren van het zelfgenezend vermogen. Hierbij worden lichaam, ziel en Geest aangeraakt. Ik doe dit samen met het Grote Lichtveld; ook wel het Christus Bewustzijn, De Eenheid, De Bron, De Onvoorwaardelijke Liefde of het Nulpunt Energieveld genoemt.


Mijn ervaring is dat werkelijke genezing alleen mogelijk is vanuit de verbinding met dit Grote Lichtveld waarvan alles wat leeft een vonk in zich heeft, de Geest. Alleen door het vergroten van deze vonk en aanpassing van gedrag en gedachten, komt een innerlijk proces op gang waardoor blijvend herstel mogelijk is voor jouw ziel en lichaam. 


Je wordt liefdevoller voor jezelf en jouw omgeving. Klachten zullen verminderen en kunnen zelfs verdwijnen. Je zult meer innerlijke rust en stilte ervaren. Tevens wordt het reflecteren makkelijker waardoor er milder, liefdevoller, geduldiger, en met meer humor gekeken kan worden naar alles wat zich in en om je heen beweegt.


Waar het om gaat is: wat wordt door jou gevoedt? Waar gaat je aandacht heen?Een oude Cherokee vertelde tegen zijn kleinzoon: 'Mijn kleinzoon, binnen ieder mens is er een gevecht tussen twee wolven'.


De ene is het kwaad: boosheid, jalouzie, wrok, afwijzing, je minder voelen, leugens en ego.

De andere is het goede: vreugde, vrede, liefde, hoop, mededogen, vriendelijkheid, empathie en waarheid.


De kleinzoon dacht na over deze woorden en vroeg: 'Opa, welke wolf wint'?

De oude man antwoorde rustig: 'Degene die je voedt.......".