Wie is Marian


www.praktijkmarianrenkum.nl

 

Marian van Brakel is mijn naam, ik ben geboren in 1960 en woon in Renkum. Ik voel me nog steeds bevoorrecht op een van Nederlands mooiste plekjes te mogen wonen, vlak bij het Renkums Beekdal. Ik bewoon daar een heerlijk huis met mijn kat Sihra. 

 

Op mijn 50e verjaardag in 2010 ben ik officieel gestart met mijn praktijk. Hierin werk ik met veel passie en plezier.


Naast de benodigde opleidingen op het gebied van Helende Energie en de vierjarige HBO opleiding tot Polyenergetische Therapeut, ben ik in het bezit van de HBO diploma's Medische - en Psychosociale Basiskennis.

Ook heb ik de opleiding Voedingsdeskundige afgerond waardoor ik meer inzicht heb gekregen in hoe nauw voeding en gezondheid met elkaar verbonden zijn.


Centraal in mijn behandelingen staat het activeren van het zelfgenezend vermogen. Hierbij worden lichaam, Ziel en Geest aangeraakt. Ik doe dit samen met het Christus Bewustzijn, ook wel De Eenheid, De Bron, De Onvoorwaardelijke Liefde, De Hogere Macht of het Nulpunt Energieveld genoemt.

Mijn ervaring is dat werkelijke genezing alleen mogelijk is vanuit de verbinding met dit Grote Lichtveld. Het Grote Lichtveld, waarvan alles wat leeft een vonk in zich heeft en wat ook wel De Geest wordt genoemd. Alleen door het vergroten van deze vonk, én aanpassing van je gedrag, komt een innerlijk proces op gang waardoor blijvend herstel mogelijk is voor de ziel en het lichaam.

Je wordt liefdevoller, voor jezelf en jouw omgeving. Tevens wordt het reflecteren makkelijker waardoor er milder, liefdevoller, geduldiger, en met meer humor gekeken kan worden naar alles.