Wie is Marian


www.praktijkmarianrenkum.nl

 

Marian van Brakel is mijn naam, ik ben geboren in 1960 en woon in Renkum. Ik voel me nog steeds bevoorrecht op een van Nederlands mooiste plekjes te mogen wonen, vlak bij het Renkums Beekdal. Ik bewoon daar een heerlijk huis met mijn kat Sihra. 

 

Op mijn 50e verjaardag in 2010 ben ik officieel gestart met mijn praktijk waarin ik met veel plezier werk.


Naast de benodigde opleidingen op het gebied van Helende Energie en de vierjarige HBO opleiding tot Polyenergetische Therapeut, ben ik in het bezit van de HBO diploma's Medische - en Psychosociale Basiskennis.

Ook heb ik de opleiding Voedingsdeskundige afgerond  waardoor ik meer inzicht heb gekregen in hoe nauw voeding en gezondheid met elkaar verbonden zijn.


Centraal in mijn behandelingen staat het activeren van het zelfgenezend vermogen waarbij lichaam, Ziel en Geest worden aangeraakt. Ik doe dit samen met het Christus Bewustzijn, ook wel De Bron, De Onvoorwaardelijke Liefde of De Hogere Macht genoemt. Ik ben er van overtuigd, en zie dat ook gebeuren, dat werkelijke genezing alleen mogelijk is vanuit de verbinding met dit Grote Lichtveld. Het lijkt erop dat er alleen vanuit dat  uitgangspunt een zodanig innerlijk proces in gang gezet kan worden waardoor blijvend herstel mogelijk is.

Mijn ervaring is ook dat iemand liefdevoller wordt. In eerste instantie voor zichzelf. Vervolgens wordt de omgeving daarin meegenomen. Tevens wordt het reflecteren en het spiegelen makkelijker. Hierdoor kan er milder, liefdevoller en met meer humor gekeken worden naar het eigen - en andermans gedrag.