Wie is Marian

 

Marian van Brakel is mijn naam, ik ben geboren in 1960 en woon in Renkum. Ik voel me nog steeds bevoorrecht op een van Nederlands mooiste plekjes te mogen wonen, vlak bij het Renkums Beekdal. Ik bewoon daar een heerlijk huis met mijn katten Streep en Sihra. Ook zij hebben het daar helemaal naar hun zin, net als ik.

 

Sinds mijn eerste Reiki cursus begin 2002, ben ik me daarnaast steeds meer gaan interesseren in 'de mens' in zijn geheel. Omdat mijn hart hier meer en meer naar uit ging ben ik op mijn 50e mijn praktijk gestart als paramedisch natuurgeneeskundig therapeut.

 

Naast de benodigde opleidingen op het gebied van Helende Energie ben ik in het bezit van het HBO diploma Medische Basiskennis, zodat ik eventueel een volwaardig gespreks-partner ben voor huisarts, specialist en/of fysiotherapeut.

In 2017 heb ik ook de HBO opleiding Psychosociale Basiskennis afgerond, zodat ik ook op psychosociaal gebied aan de nieuwste eisen van de zorgverzekeraars voldoe. Ook ben ik sinds 2012 in het bezit van het HBO diploma Voedings-deskundige, waardoor ik meer inzicht heb gekregen in wat voeding doet voor onze gezondheid en wat tekorten kunnen veroorzaken.

 

Mijn ontwikkeling op de diverse gebieden wat betreft gezondheid en kwaliteit van leven gaat nog steeds door waardoor ik eind 2015 ook de vierjarige HBO opleiding tot Polyenergetisch therapeut heb afgerond. Bij dit opleidingsinstituut, die inmiddels een andere vorm heeft gekregen, verzorg ik af en toe een lesdag op het gebied van emotioneel lichaamswerk. Mijn specialisme, 'het activeren van het zelfgenezend vermogen', staat daarbij centraal.

 

Het is prettig steeds weer nieuwe tools tot mijn beschikking te hebben om in te zetten. Als therapeut word ik er heel blij van, als wij ons gezamenlijk doel bereiken.

 

 

 


www.praktijkmarianrenkum.nl