Tarief

 

 

 

 

 

Mijn tarief voor therapeutische behandelingen bedraagt € 60,00 per uur; vrijgesteld van btw met een minimum van een half uur.

Dit is inclusief een terugkoppeling per mail van de speerpunten en de gegeven adviezen. Meestal volgt na een bepaalde tijd ook een telefonische terugkoppeling ter bewaking van wat in gang is gezet.

 

Is je financiële draagkracht beperkt door een aantoonbaar (gezamenlijk) minimum inkomen dan kunnen we bekijken wat de mogelijkheden zijn. Dit geldt ook voor studenten.

 

Let op: Gaat het om coaching of om een algemene hulpvraag door een bedrijf, dan bedraagt mijn tarief € 60,00 per uur excl. 21% btw omdat dit niet vrijgesteld is van btw.

 

Afhankelijk van de klacht of hulpvraag zal een eerste consult ongeveer anderhalf uur bedragen, dit is inclusief de intake. Indien een vervolgconsult nodig is, varieert dat van een half uur tot twee uur, afhankelijk van wat nodig is voor jouw traject. Dit wordt iedere keer opnieuw bekeken en, indien nodig, worden bijgesteld.

 

Het komt vaak voor dat iemand nadien voor een update komt. Dat varieert van eens per kwartaal tot eens per jaar of na twee jaar nog eens. Jij bent degene, die dat bepaalt en aanvoelt of er een volgende stap gemaakt mag worden of dat er op een bepaald gebied extra activatie nodig is. 

 

Ik benadruk dat iedereen anders reageert, zodat ik vooraf niet aan kan geven hoe jouw behandeltraject er uit gaat zien. Na het eerste consult bekijken we of we samen een tijdje op gaan lopen.

 

Als het voor jou beter voelt om mij eerst persoonlijk te ontmoeten, dan is dat mogelijk. Mijn uitgangspunt is dat jij je veilig en op je gemak moet voelen.

 

 

Vergoedingen

Zie tabblad vergoedingen zorgverzekeraars.

 

 

Annuleren of verzetten van een consult

Mocht je onverhoopt een keer niet kunnen, neem dan op tijd contact op om de gemaakte afspraak te annuleren of te verzetten.  Is een gemaakte afspraak niet binnen 24 uur voor het consult afgemeld, dan breng ik één uur in rekening.

 

 

Behandeling aan huis

Als het niet mogelijk is om naar mijn praktijk te komen, dan kom ik naar jou indien ik daartoe in de gelegenheid ben. Buiten de behandeltijd reken ik voor de reistijd een 1/2 uur tarief en een kilometer-vergoeding van € 0,30.


www.praktijkmarianrenkum.nl