Tarief


www.praktijkmarianrenkum.nl

 

 

 

 

 

Mijn tarief voor therapeutische behandelingen bedraagt € 60,00 per uur; vrijgesteld van btw met een minimum van een half uur.

Dit is inclusief een terugkoppeling per mail van de speerpunten en de gegeven adviezen. Meestal volgt na een bepaalde tijd een telefonische terugkoppeling ter bewaking van wat in gang is gezet en wordt er gekeken of een vervolgstap nodig is.

 

Is je financiële draagkracht beperkt door een aantoonbaar (gezamenlijk) minimum inkomen dan kunnen we bekijken wat de mogelijkheden zijn.

 

Let op: Gaat het om coaching of om een algemene hulpvraag door een bedrijf, dan bedraagt mijn tarief € 60,00 per uur excl. 21% btw omdat dit niet vrijgesteld is van btw.

 

Vaak komt iemand nadien voor een update. Dat varieert van eens per kwartaal tot eens per jaar of twee jaar. Jij bent degene die aanvoelt of er een volgende stap gemaakt kan worden of dat er op een bepaald gebied extra activatie nodig is. 

  

Als het voor jou beter voelt om mij eerst persoonlijk te ontmoeten, dan is dat mogelijk. Mijn uitgangspunt is dat jij je veilig en op je gemak moet voelen.

 

 

Vergoedingen

Miv 01-05-2019 heb ik mij, na bijna 10 jaar aangesloten te zijn geweest, uit laten schrijven bij de Beroepsvereniging waardoor mijn behandelingen niet meer worden vergoed door de zorgverzekeraar. Voel je vrij me te bellen als je meer wilt weten over de beweegredenen hiervan. 


Sinds deze uitschrijving zal de tijd die ik in rekening breng bij een langdurend consult, maximaal 1,50 uur bedragen zodat je, financieel gezien, weet waar je aan toe bent. 

 

 

Annuleren of verzetten van een consult

Mocht je onverhoopt een keer niet kunnen, neem dan op tijd contact op om de gemaakte afspraak te annuleren of te verzetten.  Is een gemaakte afspraak niet binnen 24 uur voor het consult afgemeld, dan breng ik één uur in rekening.

 

 

Behandeling aan huis

Als het niet mogelijk is om naar mijn praktijk te komen, dan kom ik naar jou indien ik daartoe in de gelegenheid ben. Buiten de behandeltijd reken ik voor de reistijd een 1/2 uur tarief en een kilometer-vergoeding van € 0,30.